Project Univé als coöperatie

Een groep van vijf studenten Bedrijfskunde van de Hanzehogeschool Groningen heeft in de afgelopen periode gewerkt aan een vraagstuk aangedragen door Univé Noord-Nederland. Dit onderzoek had betrekking op de vraag in hoeverre Univé nog handelt als een coöperatie en in hoeverre zij dit nog uitstralen. Voor dit onderzoek heeft de groep gebruik gemaakt van verschillende onderzoeksmethoden, variërend van interviews tot enquêtes onder de medewerkers en de leden van de coöperatie Univé. Binnen de organisatie heerste de gedachte dat het coöperatieve idee is afgezwakt. De studenten hebben een bedrijfsadvies ontwikkeld wat Univé kan helpen om dit vraagstuk op te lossen. Hierna volgt een werkconferentie waarbij de implementatie van het bedrijfskundig advies wordt besproken. 

Geef een reactie

Sluit Menu