Kick off – Nieuwsbrief 1 (10 maart 2020)

– EEN NIEUWE START – 

Begin februari is de nieuwe lichting van Business Innovation Groningen gestart. Deze nieuwe studenten werken tot het einde van het schooljaar aan multidisciplinaire vraagstukken van de verschillende opdrachtgevers. Hierin zijn de werknemers gestart met het in kaart brengen van de opdrachten en is er gesproken en overlegd met de opdrachtgevers. Hieruit worden onderzoeksvoorstellen opgesteld om de verschillende vraagstukken helder en duidelijk in kaart te brengen en in een later stadium de vraagstukken te kunnen gaan oplossen dan wel te verbeteren

Er zal een event gepland worden voor iedere opdrachtgever. Dit event heeft als doel om onder andere ter kennis te maken met uitgevoerde opdrachten door de werknemers van Business Innovation Groningen en uw kennis te delen met andere meewerkende organisaties. Verdere informatie volgt later deze maand.

Geef een reactie