Coronavirus – Nieuwsbrief 2 (19 maart 2020)

– HET CORONAVIRUS – 

Door het coronavirus is de werklocatie, het C-terras, voor de komende weken gesloten. Daarom zullen de medewerkers thuis aan de slag gaan. Dit vraagt in zekere mate voor een creatieve manier van werken. Er wordt op het moment hard gewerkt aan de onderzoeksvoorstellen en gelukkig zijn er op technologisch vlak heel wat manieren mogelijk om met elkaar te kunnen communiceren. Via verschillende toepassingen op Blackboard zal dit mogelijk worden gemaakt. De begeleidende docenten zullen ons hierin verder voorzien van informatie. Wij wensen iedereen veel succes de komende tijd en hopen elkaar zo snel mogelijk weer in goede gezondheid te kunnen ontmoeten.

– ACtueel – 

De laatste ontwikkelingen vonden plaats op gebied van ‘Running the lab’. Vanuit de groep kwam de opmerking om de beide COL-groepen samen te voegen. Dit zou moeten zorgen voor een eenvoudigere communicatie en een betere samenwerking tussen de Junior Consultants. De komende tijd zal blijken of dit een positief resultaat zal gaan opleveren.

Op dit moment zijn de Consultants druk bezig met allerlei activiteiten. Zo is er een begin gemaakt met de zoektocht naar nieuwe leads en zijn de eerste gesprekken gevoerd over eventuele evenementen. Het financiële gedeelte wordt onder handen genomen door experts binnen de BIG en de verouderde Website wordt bijgewerkt met nieuwe content. Al met al heel wat nieuwe ontwikkelingen waar later meer over zal worden gedeeld. 

Geef een reactie