Effectief thuiswerken – Nieuwsbrief 3 (2 april 2020)

– ACTUEEL – 

De Junior Consultants van BIG zijn druk bezig met het runnen van de organisatie. Door recente ontwikkelen rondom de corona-uitbraak werkt iedereen op afstand. Dit betekent dat alle Junior Consultants online werken en meetings plaatsvinden via een online platform. De groepen werken allemaal door aan hun lead en dragen er zorg voor dat de onderzoeken voor de opdrachtgevers worden uitgevoerd. Dit kan mede door positief te blijven en te zoeken naar creatieve oplossingen in samenwerking met de betrokkenen bij het onderzoek. Iedereen blijft hard door werken en draagt zijn/haar eigen steentje bij waar nodig! 

 – TIPS VOOR THUISWERKEN – 

Nooit werkten zoveel mensen thuis als nu. Vorig jaar werkten, volgens de statistieken van het CBS, ruim drie miljoen Nederlanders regelmatig vanuit huis (van de negen miljoen met een betaalde baan). Nu zijn dat er opeens een paar miljoen meer. Ook de Junior Consultants van BIG werken vanuit huis en dit kan invloed hebben op de motivatie en productiviteit.

Daarom hebben wij een aantal tips om je daarbij te helpen!

TIP 1 Maak een strakke planning en houd je daar ook aan

TIP 2 Zorg voor een opgeruimde werkruimte

TIP 3 Laat je niet afleiden

TIP 4 Huisgenoten? Spreek samen af wanneer je gaat werken!

TIP 5 Loop een blokje om, een beetje zuurstof doet je goed

Geef een reactie