Onderzoek en pubquiz – Nieuwsbrief 4 (9 april 2020)

– ACTUEEL –

We zijn inmiddels weer een week verder. De dagen vliegen voorbij en in deze tijden lijkt het lastig om de werkweek nog van het weekend te onderscheiden. De Junior Consultants zijn nog volop bezig met hun onderzoeken en naar het zoeken van mogelijkheden om hun onderzoek te laten slagen. Het einde van het blok nadert waardoor het drukke en bewogen weken zijn. 

Ze zijn, naast de onderzoeken, bezig met het afronden van het gehele blok. Een van deze onderdelen is een vak artikel die gaat over een bedrijfskundig onderwerp naar keuze. Deze vak artikelen worden gepubliceerd op de website van B.I.G. en voor ieder inzichtelijk gemaakt! Tevens wordt er een video gemaakt over het artikel waarin kort de inhoud van het artikel besproken wordt. Met het mooie weer is het niet gemakkelijk om de focus te behouden op het werk maar de Junior Consultants blijven hard door werken voor een maximaal resultaat!

– Pubquiz –

In deze tijden is het creatief omgaan met het organiseren van evenementen. Het team ‘events’ van B.I.G. heeft de taak om een bedrijfsuitje te organiseren voor de personeelsleden. Omdat een samenkomst van meer dan 30 personen niet is toegestaan en alles online gebeurt heeft team ‘events’ hun creativiteit geraadpleegd: een online pubquiz! De Junior Consultants nemen deel in hun projectgroep vormen zo een pubquiz-team. Daarnaast zullen er ook meerdere fanatieke docenten deelnemen waardoor er een onderliggende strijd ontstaat tussen docenten en studenten. De pubquiz heeft 8 categorieën waaronder een speciale ronde! De exacte categorieën en de speciale ronde worden bekend gemaakt tijdens het evenement. De pubquiz zal plaatsvinden op donderdag 23 april 2020. We willen alvast team ‘event’ bedanken voor hun inzet en dat het personeelsuitje gewoon plaatsvindt. 

Geef een reactie