Gasterij Natuurlijk Smeerling – Lead van de week!

– GASTERIJ NATUURLIJK SMEERLING – 

De Gasterij biedt daghoreca met lokale en duurzame producten. Ze organiseren daarnaast ook evenementen en activiteiten zoals borrels bij kampvuur, wandeltochten met lunch en noem zo maar op. Naast hun alledaagse daghoreca bieden zij ook vergaderarrangementen aan. Deze vergaderlocaties zijn bevinden zich in een monumentaal pand en is eigendom van Natuurmonumenten.

Helaas wordt er nog niet optimaal gebruik gemaakt van het vergaderarrangement. Dit arrangement bestaat uit een vergaderlocatie met de bijbehorende voorzieningen en daarbij kan gekozen worden voor een lunch gemaakt met lokale en duurzame producten. Echter is er nog niet veel tijd en werk gestopt in het vindbaar maken en promoten van dit arrangement. Het verzoek van de werkgever aan de BIGstudenten is dan ook om een marketingcampagne op te zetten wat betreft het vergaderarrangement.

3a3fd2cd582cf393631087e124968217

Geef een reactie