Het eerste webinar – Nieuwsbrief 5 (16 april 2020)

– ACTUEEL – 

Ondanks de Corona-crisis is het een drukke tijd voor de junior consultant van de BIG. Ondanks dat de faciliteiten op het Zernike complex niet open zijn, gaan de meeste tentamens gewoon door. Tevens is de deadline van het tussenportfolio ook gezet op het einde van deze week. Ondanks dat we zoveel mogelijk thuis moeten blijven heeft eenieder genoeg te doen. BIG draait ook op volle toeren door. Er worden van allerlei dingen georganiseerd en geregeld. Zo zal er binnenkort een Webinar worden georganiseerd en wordt er druk gezocht naar nieuwe leads voor het volgend schooljaar. Wij wensen iedereen veel succes met de tentamens en verdere werkzaamheden!!

21

– WEBINAR –

Op donderdag 23 april van 10.00 tot 11.00 uur zal het eerste Webinar gegeven worden.

Het HappinessBureau (www.happinessbureau.nl) zal dan een online Webinar aanbieden waarin dit begrip uitgebreid wordt behandeld. Er zal in hoofdlijnen worden besproken wat werkgeluk is, waarom het zo belangrijk is en wat een organisatie kan doen om het werkgeluk onder werknemers te vergroten. Daarnaast is er gevraagd of ze ook wat kan vertellen over werkgeluk in Scandinavische landen, hoe werkgeluk is te verwerken in het bedrijfsproces, of er verschillen zijn tussen dienstverlenende bedrijven en productiebedrijven en tussen verschillende sectoren en branches en ook zal een koppeling gemaakt worden tussen werkgeluk en de coronacrisis. Een heleboel interessante onderwerpen zullen dus behandeld worden.

Logo HappinessBureau

Geef een reactie