Afronding projecten – Nieuwsbrief 6 (23 april 2020)

– ACTUEEL –

Het blok is afgesloten en de onderzoeken voor de opdrachtgevers zijn zo goed als afgerond. De Junior Consultants gaan weer aan de slag met de volgende projecten die op zich staan te wachten. Ze gaan minstens een van de aanbevelingen die uit het onderzoek zijn gekomen implementeren bij de opdrachtgevers. Het implementeren geschiedt door middel van een werkconferentie in de organisatie van de opdrachtgever. Naast het harde werken is er ook tijd voor ontwikkeling en ontspanning. Deze ochtend is er door het HappinessBureau een webinar georganiseerd over werkgeluk die de Junior Consultants hebben gevolgd. Daarnaast is er vanavond de BIGpubquiz waarin de projectengroepen en docenten de strijd om de winst aangaan!

– WEBINAR Sustainable Business Models –

De volgende Webinar staat gepland op 13 mei 2020! De Webinar bevat de onderwerpen startups, sustainable businessmodels en purpose driven enterprises. Het wordt gegeven door Eric Fath-Kolmes. Eric is consultant en onderzoeker op het gebied van sustainable enterprises en daarnaast heeft hij meerdere startups gerund en begint hij binnenkort met een PhD op het gebied van sustainable enterprises. Eric deelt tijdens de Webinar zijn ervaringen met startups, hoe bedrijfsmodellen getest worden, duurzame bedrijfsmodellen, purpose driven enterprises en meer! Dit sluit natuurlijk geweldig aan bij de invalshoek van Bedrijfskunde.

De Webinar Sustainable Business Models is op 13 mei 2020 om 10:00 uur door Eric Fath-Kolmes

Geef een reactie