Nieuwe blok – Nieuwsbrief 7 (7 mei 2020)

– STAND VAN ZAKEN –

Het nieuwe blok is van start gegaan! Als het goed is zijn alle onderzoeken afgerond of worden de laatste punten nog afgerond. De volgende stap van de BIG Junior Consultants is om een interventie te laten plaatsvinden bij de opdrachtgever. De vorm van de interventie zal per project verschillen en de Junior Consultants zullen hiervoor een geschikte vorm voor moeten uitzoeken. Hiervoor dient het aankomende blok. Naast de projecten zullen ze ook bezig zijn met het organiseren en geven van een Masterclass over een onderwerp uit de drie kernvakgebieden; Organisatiekunde, Strategisch Management en Operation & SCM. Ook wordt er druk gewerkt aan het organiseren van activiteiten voor zowel de Junior Consultants als externe partijen. Hierover in latere nieuwsbrieven meer!

– WEBINAR SUSTAINABLE BUSINESS MODELS –

De Webinar over startups, sustainable businessmodels en purpose driven enterprises is aankomende woensdag 13 mei om 10:00 uur. Hierbij deelt Eric Fath-Kolmes de zijn ervaringen met startups, hoe bedrijfsmodellen getest worden, duurzame bedrijfsmodellen, purpose driven enterprises en meer! Dit sluit natuurlijk geweldig aan bij de invalshoek van Bedrijfskunde. Ter voorbereiding graag invullen wat jij, als de Junior Consultants, al weet over sustainable business models, porpuse driven enterprises en startups. Hiervoor heeft Eric een survey aangemaakt met negen vragen. Vul hier de survey in! 

De Webinar Sustainable Business Models op 13 mei start om 10:00 uur

Geef een reactie