Webinars – Nieuwsbrief 8 (14 mei 2020)

– WEBINAR SUSTAINABLE BUSINESS MODELS – 

Afgelopen woensdag gaf Eric Fath-Kolmes een Webinar over Sustainable Business Models. In het Webinar begon Eric eerst met ‘wat zijn businessmodels?’ en gebruikte als voorbeeld de businessmodel canvas. Daarnaast keek Eric naar het ‘waarom’ kant van een bedrijf en benadrukte de veranderde blik van het doel van een bedrijf. Als voorbeelden van purpose driven enterprises gebruikte Eric Unilever en Tony Chocolonely. Andere punten die naar voren kwamen waren: Purpose and Sustainability, Flourishing Business Canvas en Business hypotheses. De mensen die het Webinar hebben gemist of nog een keer willen bekijken kunnen het Webinar hier terugvinden: https://eulti.bbcollab.com/recording/8d6350377e5a4bf39abfbcc989d 456f7 

Eric en Albert willen iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en interesse.

– WEBINAR CORONACRISIS – 

Webinar – Coronacrisis ”2020 heeft iets weg van een dystopische roman, waarin alles afbrokkelt en vergaat. Onze vrijheid, die ons zo lief is, is afgenomen door microscopische wezens die Covid19 worden genoemd. Om te voorkomen dat Covid-19 zich verder verspreid en meer schade aanricht, halen wij alles uit de kast om deze virus te bestrijden. Dit doen wij onder andere door de maatregelen, die door het kabinet zijn opgesteld, na te leven. Maar kunnen wij na de overwinning terugkeren naar ons normaal leven? Of is het daar te laat voor? Wat voor impact heeft deze strijd op onze maatschappij en de economie?

Op 27 mei tussen 14.30 en 15.45 wordt er een webinar Coronacrisis’ gehouden. Hierin staat Lex Hoogduin (hoogleraar economie RUG) ons te woord en beantwoordt hij onze vragen omtrent de coronacrisis. Je kunt je op het webinar voorbereiden door het nieuws over de coronacrisis nauwlettend in de gaten te houden. Stay safe en tot dan! 

Geef een reactie