Drukke tijden – Nieuwsbrief 9 (28 mei 2020)

– STAND VAN ZAKEN – 

De Junior Consultants hebben drukke weken. Interventies voor de onderzoeksrapporten vinden plaats of worden voorbereid en ze organiseren Masterclasses aan de hand van één van de drie kernvakgebieden. Er zijn afgelopen dinsdag drie Masterclasses geweest en die zijn allemaal succesvol verlopen! De laatste drie zijn komende dinsdag. Naast deze activiteiten is men ook druk bezig met Running The Lab. Hierbij wordt onder andere gezocht naar nieuwe leads, worden er activiteiten gepland waaronder een pubquiz en komt het eindevent in zicht. Hier zijn ook de voorbereidingen voor in volle gang. Vanavond vindt de tweede pubquiz plaats en deze is niet alleen voor de Junior Consultants, maar ook voor mensen buiten BIG! De teams hebben zich opgegeven en strijden om een leuke prijs.

– WEBINAR CORONACRISIS – 

Gister hebben de junior consultants van het Bedrijfskundig Action Lab een Webinar gevolgd van Lex Hoogduin. Lex Hoogduin is hoogleraar economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft de junior consultants verteld over de impact van de coronacrisis op de (Nederlandse) economie. Een interessant en actueel onderwerp, we willen daarom Lex enorm bedanken!

Geef een reactie