De eindweek – nieuwbrief 10 (18 juni 2020)

–  STAND VAN ZAKEN – 

Dit is de laatste week voor de Junior Consultants van BIG, semester II 2019-2020! Waar het begin dit semester begon op school veranderde dat na een aantal weken en werkte iedereen vanuit huis.

De Consultants zijn druk bezig met allerlei zaken om ervoor te zorgen dat de volgende lichting zo goed mogelijk aan de slag kan in het volgende collegejaar. Hiervoor worden overdrachtsdocumenten opgesteld van alle afdelingen en wordt er nog druk gezocht naar nieuwe leads. Op het moment van schrijven zijn er acht leads definitief en zit er nog genoeg in de pijplijn. De studenten werken toe naar eindweek, waarin veel activiteiten gepland staan op veilige afstand volgens de richtlijnen van het RIVM. Er is zoveel mogelijk online gepland maar toch is de eindborrel zoals het nu lijkt wel fysiek, waarop de cirkel weer rond is!

– DE EINDWEEK – 

De eindweek van BIG is van 22 tot 26 juni. Hierin staan meerdere activiteiten gepland waaronder de release van vier video’s op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De release video’s gaan over het Bedrijfskundig Action Lab, wat je kan verwachten als aanstaande BIG consultants, de huidige leads en als laatste een promo video voor BIG!

Op woensdag 24 juni staat er een interactieve Webinar gepland over Agile/Scrum. De Webinar wordt gegeven door Remco Hogenbrink, coach bij ING Amsterdam. Remco vertelt hierin over de basis en de toekomst van Agile/Scrum. Naast de Junior Consultants zijn ook de huidige leads en docenten van Bedrijfskunde uitgenodigd. De datum voor de eindborrel ter afsluiting van het semester is (naar verwachting) op 3 juli.

Hiernaast is de planning te zien. Informatie hierover zal worden gedeeld op de nieuws pagina of één van onze social media kanalen.

Geef een reactie