Nieuwsbrief 2 (1 oktober 2020)

– Het harde werken is begonnen! –

Beste lezers,

We zitten ondertussen al in week 4, een drukke week waarin een begin aan het artikel van het Kennislab gemaakt moest worden. Ook moet deze week voor de meeste groepen het onderzoeksvoorstel ingeleverd worden. Zorg ervoor dat als je vragen hebt, je deze nog stelt en vergeet niet om je opdrachtgever op de hoogte te houden! Running The Lab begint ook steeds meer vorm te krijgen, hou het scrum bord bij met je COL groep zodat je weet wat er speelt. Vergeet ook niet aan de financiële groep door te geven of je wel of geen geld nodig hebt. Vergeet ten slotte niet om je Hanzaradar in te vullen en deze te bespreken met je projectgroep, het kan erg handig zijn om elkaar te helpen met het behalen van je doelen!

Tip van Ilja Hagenauw: ”Blijf gefocust op je leeruitkomsten en houd je uren meteen vanaf het begin goed bij. Maak ook vooral veel fouten en nog meer plezier!”

”Behind The Scenes ”

Wij zijn groep E3 bestaande uit Wouter, Henk-Jan, Leanne, Merten en Martijn. Wij doen een onderzoek in Scheemda. Scheemda was vroeger een bruisend dorp maar helaas stagneert het momenteel qua groei waardoor potentiële doelgroepen het dorp verlaten en naar omliggende steden verhuizen. Daardoor ontstaat er ook veel leegstand in de winkelstraten en er is een tekort aan woningen voor de doelgroep 35-49 jaar. Er wat moet gebeuren vinden de mensen uit Scheemda. Er moet meer bedrijvigheid gecreëerd worden in Scheemda waardoor de groei kan voortzetten. Aan ons is dus de opdracht om een ontwerponderzoek te doen naar wat er moet gebeuren in Scheemda om meer bedrijvigheid te creëren. Ook is ons gevraagd om te kijken wat er mogelijk is met betrekking tot de bezoekers van het OZG. Het OZG zorgt er voor dat mensen uit de hele provincie naar Scheemda komen. “Op welke wijze kan het winkelgebied van Scheemda het beste aansluiten op de bezoekers uit omliggende gebieden en die van het OZG?”

Zoals jullie hebben gehoord zijn de maatregelen weer flink verscherpt. Let goed op elkaar, zorg dat je 1,5 meter afstand houdt als je wel fysiek gaat afspreken en bij klachten, blijf thuis! Mocht je nog leuke informatie hebben, wil je via deze weg nog wat vragen of heb je een mededeling aan alle studenten van het Action Lab mail dan naar y.k.alfons@st.hanze.nl.

Veel succes en tot volgende week!

Geef een reactie