Nieuwsbrief 3 (8 oktober 2020)

– Bijkomen of toch bijwerken? –

Beste lezers,

De eerste fase zit erop, hopelijk heeft iedereen het onderzoeksvoorstel kunnen inleveren en is iedereen van feedback voorzien. De herfstvakantie (studieweek) is een goed moment om weer even op adem te komen. Maar het kan ook een goed moment zijn om even bij te werken. Zorg dat de feedback van het onderzoeksverslag verwerkt wordt en zorg dat je bij bent met je artikel. Het wetenschappelijke deel was erg lastig maar maak als je problemen hebt met het schrijven van het artikel vooral gebruik van je CFB. Zij kunnen je helpen dus maak hier gebruik van! Tenslotte een melding van de groep BKV4E2 over Running The Lab. Zij beheren de social media kanalen dus wil je iets via social media promoten, neem dan vooral contact op met t.w.arissen@st.hanze.nl. Zorg er ook voor dat je het Action Lab volgt op de social media kanalen!

Tip van Rechiena: ”Probeer overzicht te houden van alle labs en zorg voor een weekplanning, zowel individueel als met je groep!”

”Behind The Scenes ”

Wij zijn Hensen, Jildou, Marjan, Sam en Anna van projectgroep A2. Momenteel zijn wij bezig met een lead voor Pippa. Pippa is een start-up als spin-off van het reeds bestaande Mango Staffing. Pippa gaat producten en diensten op eenzelfde platform aanbieden. Het is op dit platform mogelijk om bij het kopen van een product bijvoorbeeld direct een monteur erbij te huren om het product te komen installeren. Momenteel is dit platform nog niet gelanceerd. Het team achter Pippa heeft veel ervaring met IT en ze vragen nog enige sturing op het gebied van bedrijfskunde. Onze focus hierin ligt vooral op sturing geven voor het onderdeel ‘projectmanagement’. Wij kijken erg uit naar onze opdracht en hopen op een leuke samenwerking met Pippa!

Zorg ervoor dat je als je achterstanden hebt, je deze bijwerkt in de herfstvakantie en heb je geen achterstanden? Geniet dan lekker van je weekje vrij! Mocht je nog leuke informatie hebben, wil je via deze weg nog wat vragen of heb je een mededeling aan alle studenten van het Action Lab mail dan naar y.k.alfons@st.hanze.nl.

Veel succes en tot over een week!

Geef een reactie