Nieuwsbrief 4 (22 oktober 2020)

– Hard werken loont! –

Beste lezers,

Welkom terug! Wij hopen dat iedereen alle achterstanden heeft ingehaald of dat jullie hebben genoten van een weekje rust. Deze week staat wederom in het teken van het onderzoeksvoorstel want de definitieve versie moet zo langzamerhand wel af zijn. Ook hopen we dat iedereen al druk bezig is met zijn/haar lead want de tijd vliegt voorbij en we zitten alweer in week 6! Zorg er ook voor dat je bijloopt met het artikel want deze week schrijven we alweer het laatste hoofdstuk. Tenslotte het Running The Lab, hou het scrum bord bij en vergeet niet om voor morgen 12:00 uur een mailtje te sturen naar i.d.hagenauw@pl.hanze.nl met een opname van de RTL-meeting en de belangrijkste punten van de meeting. Nog een mededeling, vergeet ook niet om het contact met je huidige opdrachtgever goed te onderhouden zodat je er wellicht een nieuwe lead uit kan halen voor volgend jaar. Zijn er bedrijven geïnteresseerd? Mail dan naar bedrijfskundigactionlab@hotmail.com.

Tip van Delano: ”Pippi Langkous zei het volgende: “ik heb het nog nooit gedaan dus denk ik dat ik het wel kan.” Ik hoop dat studenten binnen het Action Lab volop gaan experimenteren in navolging van Pippi Langkous.

”Behind The Scenes ”

Projectgroep GZOG 1 bestaat uit de volgende 5 leden: Jorrit Terpstra, Thom Raven, Devin Pinas, Berend Vrakking en Yoran Popovic. Ons als projectgroep is gevraagd om cultuurhistorisch centrum Oldambt te helpen met een verbindende rol te creëren aan organisaties en inwoners van de gemeente Oldambt. Wij kijken erg uit naar de samenwerking en hopen een mooi resultaat te leveren voor de inwoners van gemeente Oldambt.

Veel succes deze week en vergeet niet, mocht je in februari willen afstuderen. Dat er aankomende maandag, 26 oktober, een A-stage voorlichtingsbijeenkomst is. Deze zal om 09:30 plaatsvinden op Blackboard Collaborate bij de course ”bedrijfskunde stages”. Mocht je nog leuke informatie hebben, wil je via deze weg nog wat vragen of heb je een mededeling aan alle studenten van het Action Lab mail dan naar y.k.alfons@st.hanze.nl.

Veel succes en tot over een week!

Geef een reactie