aanbod

aanbod

Business Innovation Groningen is een consultancybureau gerund door studenten. Wij vinden het hierbij belangrijk dat de consulten zichzelf blijven ontwikkelen, kennis opdoen en dit kunnen delen met de opdrachtgevers. 

Het primaire proces bestaat uit het omzetten van een managementvraagstuk naar een concrete opdracht. Deze opdracht wordt vervolgens met overeenstemming met de opdrachtgever uitgevoerd. Hierbij is het van belang om ervoor te zorgen dat er niet alleen advies gegeven wordt, maar dat er bij deze vraagstukken ook geholpen wordt met het implementeren van deze adviezen om de vraagstukken samen te kunnen oplossen.

Voorbeelden van mogelijke projecten

Verander vraagstuk

Business Innovation Groningen heeft studenten in dienst met een frisse kijk op een organisatie. Daarnaast worden zijn door coaches ondersteund met praktijk ervaring. De studenten hebben binnen de opleiding ervaring op gedaan door projecten en theorie te behandelen met betrekking tot verander vraagstukken. Zij staan nu te popelen dit toe te passen in de praktijk.

Door de jaren lange ervaring heeft het Actionlab een scala aan ervaring met verschillende verander vraagstukken. Elk half jaar worden er minimaal 10 verschillende vraagstukken behandeld. Al deze vraag stukken blijven beschikbaar zodat de nieuwe lichten studenten dit als inspiratiemateriaall kunnen gebruiken

Voorbeelden van verander vraagstukken:

  • Onderzoek naar de relatie tussen twee of meer partijen
  • Beleidsplannen
  • En nog veel meer….
 

Organisatie vraagstukken

Business Innovation Groningen heeft ervaring op gedaan over organisatie vraagstukken over jaren. Zo zijn er onderzoeken gedaan naar de organisatie structuur. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden het in kaart brengen van de organisatie structuur. Nadat dit gedaan is kan er gekeken worden naar dingen zoals competentiemanagement. De vraagstukken kunnen ook voortkomen uit een hele andere behoeften. Zo zijn er ook verschillende marketingplannen geschreven.

Het blijft echter niet alleen bij een plan. Er wordt ook gekeken hoe het resultaat van het onderzoek geïmplementeerd kan worden binnen de organisatie. Van een diagnostisch onderzoek tot een ontwerponderzoek het Business Innovation Groningen heeft het allemaal in huis.