Het adviesbureau

Business Innovation Groningen (BIG) is een full service consultancy bureau.
Wij helpen u graag tot nieuwe inzichten binnen de bedrijfsvoering.

Onze diensten

Waarom
BIG?

Dubbele controle

Alle projecten worden behandeld door gemiddeld vier personen. Na de oplevering van de opdracht vind er nog een extra controle plaats. 

Workshops

Om het optimale resultaat voor U te leveren vinden er intern binnen ons bedrijf constant workshops plaats om zo nieuwe kennis op te doen.

Voor onze opdrachtgevers zijn wij een frisse blik op bestaande of nieuwe vraagstukken. Als externe partij kunnen wij mogelijke blindenvlekken doortasten die anders zouden blijven liggen

onderzoeksrapport

Als resultaat ontvangt u van ons een onderzoeksrapport met een gedegen advies richting uw vraagstuk. Hierdoor kunt u ten alle tijden de stukken inzien.

Werkconferentie

Na het onderzoeksrapport word er een werkconferentie georganiseerd. Dit is een actieve sessie waarin de resultaten van het onderzoek gesproken word

Over BIG

het oplossen van vraagstukken

De junior consultants van het adviesbureau Business Innovation Groningen bieden u een oplossing voor actuele vraagstukken. De consultants hebben aan dacht van het probleem en de implementatie van de oplossing. Elke half jaar (start in Februari of September) worden nieuwe opdrachten gestart. Elke opdracht wordt opgepakt door gemiddeld vier consultants. In een traject van ongeveer vijf maanden houden zij zich bezig met uw organisatie probleem.

Het oplossen van een vraagstuk betrekt meer dan alleen een eindrapport. Binnen Business Innovation Groningen werken wij actief met werkconferenties. Hierin bespreken wij de resultaten aana de hand van een interactieve sessie. Dit is natuurlijk niet het enige moment waarop er communicatie plaats vind. U krijgt met enige regelmaat updates van de consultants. Door ook tussentijds in gesprek te gaan kunnen miscommunicaties voorkomen worden en weten alle partijen wat er gaande is.


.

 
De weg naar
nieuwe inzichten

Toegang tot nieuwe inzichten

Business Innovation Groningen bestaat uit een jong en dynamisch team. Met een frisse blik op uw organisatie kunnen wij u helpen mogelijke blinde vlekken te traceren.

Vooruitstrevend

  • intervisie groepen van gemiddeld vier  personen
  • Oplossing gericht
  • Daadkrachtig