Innovatiespotter – Lead van de week!

– INNOVATIESPOTTER – 

De Innovatiespotter is een data-science bedrijf dat startups en ondernemingen opspoort. Hiervoor spoort Innovatiespotter deze bedrijven op rond de onderwerpen innovatie, technologie en duurzaamheid. De data wordt geanalyseerd en geclusterd bij topsectoren. Het doel hierbij is om de versnippering van de Nederlandse innovatielandschap tegen te gaan. De organisatie doet dit door een bijdrage te leveren aan de transparantie in de regio/sector door een betere verbinding te realiseren tussen start ups en ondernemingen. Op deze manier komen partijen bij elkaar, die elkaar anders niet hadden gevonden.

 

– Opdracht –

Het BIG heeft een onderzoeksopdracht bij Innovatiespotter. Het resultaat van het onderzoek is niet bedoeld om te weten wat MKB doet, maar om te weten welke behoeften de ondernemingen hebben. Aan de hand van een vragenlijst en verdiepende interviews wordt er informatie verzamelt onder een selectie van de respondenten. De resultaten  zullen worden beschreven in het onderzoeksrapport.

 

– Werkconferentie –

Verder is de planning om een uitgebreide werkconferentie te gaan organiseren. Als onderzoeksgroep zijn wij van plan dit groots aan te pakken, waarbij te denken valt aan ruim 150 man. Hoe en of hieraan vorm gegeven kan worden in verband met het Covid-19 virus hoort u spoedig van ons!

Voor meer informatie over de innovatiespotter kunt u gaan naar de websbite www.innovatiespotter.nl

Leave a Reply