Gebiedscoöperatie Westerkwartier – Lead van de week!

– GEBIEDSCOÖPERATIE WESTERKWARTIER – 

De lead van de week is de Gebiedscoöperatie Westerkwartier, gevestigd te Noordhorn. Deze coöperatie typeert zich als een maatschappelijke onderneming die fungeert als aanjager van maatschappelijke en economische innovaties binnen haar regio in samenwerking met lokale partners. 

Er wordt gewerkt op projectbasis en de organisatiestructuur kan als plat worden gedefinieerd. Op dit moment voeren de werknemers van de gebiedscoöperatie allerlei rollen en taken uit binnen deze projecten op een ongestructureerde manier. Het verzoek van de opdrachtgever voor de BIG-consultants is dan ook om hier structuur in aan te brengen door middel van het in kaart brengen van de rollen en taken binnen de projecten en het starten van een competentiemanagementtraject.

Leave a Reply