About us

About us

Business Innovation Groningen is een onderdeel van het Bedrijfskundig Actionlab. Het bedrijfskundig Actionlab is onderdeel voor alle vierdejaars studenten Bedrijfskunde van de Hanzehogeschool. De studenten zijn verantwoordelijk de uitvoering en continuïteit van Business Innovation Groningen. Binnen dit onderdeel lossen de studenten vraagstukken op die aangedragen zijn door externe opdrachtgevers. Op deze manier krijgen studenten de kans om hun kennis toe te passen in de praktijk en hiervan te leren.

Gedurende het eerste semester van het vierde jaar fungeren de vierdejaarsstudenten als Junior Consultants.

Mission

Het Bedrijfskundig Action Lab zet ondernemende bedrijfskundige adviseurs in om organisaties bij te staan in maatschappelijke en economische vraagstukken d.m.v. het leveren van kwalitatief advies. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten.

Visie

In everything we do, we think an act as enterprising business professionals. We are focused on everything that lies within the company and with that in mind we act: proactive, innovative, inquisitive, decisive and we are not afraid to take risks.