Partners

Op dit moment werkt het B.I.G. samen met onderstaande organisaties; klik op de logo voor meer informatie! 

Wilt u als organisatie ook een samenwerking met het B.I.G aan of heeft u leuke ideeën over het organiseren van een activiteit? Neem dan contact op met:

 info@businessinnovationgroningen.nl

HappinessBureau

Happinessbureau – Webinar Werken aan Werkgeluk

Het HappinessBureau adviseert en ondersteunt bedrijven en organisaties die het werkgeluk van hun werknemers willen vergroten. Het doel is dan ook het werkgeluk van die organisaties te vergroten door het doen van onderzoek, het meten van werkgeluk en het geven van presentaties en workshops over werkgeluk. Verder verzorgt het HappinessBureau de post-HBO-opleiding Werkgelukdeskundige aan diverse hogescholen en publiceerde ze de boeken “Employee Experience – Happy People Better Business” en “Werken aan Werkgeluk”.

Het HappinessBureau is zo vrij geweest om op 23 april 2020 een interactief webinar ‘Werken aan Werkgeluk’ torganiseren voor alle consultants en docenten van B.I.G. Het webinar ging over werkgeluk in de coronatijd, wat is werkgeluk, waarom is werkgeluk belangrijk (ook juist nu) en hoe je werkgeluk kunt vergroten. Tijdens het webinar hebben de consultants onderling over hun werkgeluk gespard en zijn er verschillende tests geweest over de inhoud van werkgeluk. Het B.I.G. vond het webinar erg interessant en nemen het thema werkgeluk mee tijdens hun verdere loopbaan. 

Flourish X

Eric Fath-Kolmes – webinar Sustainable Business Models

Flourish X is een bloeiend transformatiebedrijf voor bedrijven, steden en leiders met bewustmakings-, onderwijs-, evaluatie-, meet-, advies- en implementatiediensten. De focus van Flourish X ligt op het verduurzamen van processen van de grond af. Door middel van consulting en ons online training- en opleidingsplatform helpen wij u en uw organisatie te transformeren naar duurzaamheid en tot bloei komen. Word een toekomstgericht bedrijf in deze steeds complexere en onderling verbonden wereld.

Fath-Kolmes gaf op 13 mei 2020 een webinar over Sustainable Business Models. In het webinar begon Eric eerst met ‘wat zijn business models?’ en gebruikte als voorbeeld de business model canvas. Daarnaast keek Eric naar het ‘waarom’ kant van een bedrijf en benadrukte de veranderde blik van het doel van een bedrijf. Als voorbeelden van purpose driven enterprises gebruikte Eric Unilever en Tony ChocolonelyAndere punten die naar voren kwamen waren: Purpose driven enterprises, Sustainability, Flourishing Business Canvas en Business hypotheses. 

Lex Hoogduin

Lex Hoogduin – webinar Coronacrisis

Lex Hoogduin is hoogleraar Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen, heeft verschillende werkervaringen als Director, CEO en is voorzitter van verschillende besturen. Lex vindt het leuk om zijn kennis en ervaringen te delen aan opkomende werknemers. En heeft daarom voor de consultants van Business Innovation Groningen een webinar georganiseerd.

Lex heeft op 27 mei 2020 een kennis delende webinar gegeven over de invloed van de coronacrisis op de Nederlandse economie. Voor de junior consultants van Business Innovation Groningen was dit een erg interessant en actueel onderwerp, waar ze veel van hebben geleerd.