Over ons

Over ons

Business Innovation Groningen is een onderdeel van het Bedrijfskundig Actionlab. Het bedrijfskundig Actionlab is onderdeel voor alle vierdejaars studenten Bedrijfskunde van de Hanzehogeschool. De studenten zijn verantwoordelijk de uitvoering en continuïteit van Business Innovation Groningen. Binnen dit onderdeel lossen de studenten vraagstukken op die aangedragen zijn door externe opdrachtgevers. Op deze manier krijgen studenten de kans om hun kennis toe te passen in de praktijk en hiervan te leren.

Gedurende het eerste semester van het vierde jaar fungeren de vierdejaarsstudenten als Junior Consultants.

Missie

Het Bedrijfskundig Action Lab zet ondernemende bedrijfskundige adviseurs in om organisaties bij te staan in maatschappelijke en economische vraagstukken d.m.v. het leveren van kwalitatief advies. Wij streven naar een lange termijn relatie met onze klanten.

Visie

Wij denken en handelen in alles wat wij doen als ondernemende bedrijfskundige professionals. Wij zijn gefocust op de binnen- en buitenkant van organisaties, en handelen: proactief, innovatief, onderzoekend, doortastend en zijn niet bang voor risico’s.