Sponsor pakket: Bronze

  • Naamsvermelding op de website

Het bronzen sponsorpakket is de goedkoopste optie voor een partnerschap met BIG. Het pakket biedt een naamsvermelding op de website www.bedrijfskundigactionlab.nl voor €25,-*. De website wordt regelmatig bezocht door de studenten van Bedrijfskundig Action Lab van de Hanzehogeschool en daarnaast wordt de website geregeld gepromoot via de social mediakanalen van BIG. De naamsvermelding komt op de speciale ‘Partners’-pagina van BIG.

Sponsor Pakket: Silver

  • Naamsvermelding op de website
  • Beschrijving van uw bedrijf op de website + uw logo
  • Vermelding op de LinkedIn-pagina van BIG

Het zilveren sponsorpakket bevat een naamsvermelding op de website www.bedrijfskundigactionlab.nl, met hierbij een beschrijving van het bedrijf en het logo van het bedrijf op de speciale ‘Partners’-pagina van BIG. De website wordt regelmatig bezocht door de studenten van Bedrijfskundig Action Lab van de Hanzehogeschool en daarnaast wordt de website geregeld gepromoot via de social mediakanalen van BIG. Naast een plek op de ‘Partners’-pagina van BIG, krijgt het bedrijf ook een vermelding op de LinkedIn-pagina van Business Innovation Groningen in de vorm van een ‘Bijdrage’ naar onze volgers, met daarin de beschrijving en logo van het bedrijf. De LinkedIn-pagina wordt onder andere gevolgd door studenten van Bedrijfskundig Action Lab, maar ook door personen uit het bedrijfsleven in omgeving Groningen. Het zilveren sponsorpakket bedraagt €100,-*.

Sponsor pakket: Gold

  • Naamsvermelding op de website
  • Beschrijving van uw bedrijf op de website + uw logo
  • Vermelding op de social mediapagina’s van BIG (LinkedIn, Instagram, Facebook)
  • Plaatsing (afstudeerstage) vacatures op website

 

Het gouden sponsorpakket bevat een naamsvermelding op de website www.bedrijfskundigactionlab.nl, met hierbij een beschrijving van het bedrijf en het logo van het bedrijf op de speciale ‘Partners’-pagina van BIG. De website wordt regelmatig bezocht door de studenten van Bedrijfskundig Action Lab van de Hanzehogeschool en daarnaast wordt de website geregeld gepromoot via de social mediakanalen van BIG. Naast een plek op de ‘Partners’-pagina van BIG, krijgt het bedrijf ook een vermelding op de social media pagina’s. De social media pagina’s van BIG zijn LinkedIn, Instagram en Facebook en de vermelding van het bedrijf is in de vorm van een bericht naar onze volgers, met daarin de beschrijving en logo van het bedrijf. De pagina’s wordt onder andere gevolgd door studenten van Bedrijfskundig Action Lab, maar ook door personen uit het bedrijfsleven in omgeving Groningen. Het gouden sponsorpakket biedt ook de mogelijkheid om vacatures te plaatsen voor studenten van BIG op de website www.bedrijfskundigactionlab.nl op de speciale ‘Vacatures van onze partners’-pagina. Het gouden sponsorpakket bedraagt €200,-*.

*De bedragen kunnen ook in overleg in de vorm van bijvoorbeeld een activiteit o.i.d. worden betaald. Voorwaarde is wel dat de activiteit dezelfde waarde heeft als het pakket.